Spreekuren

Leren

In de bibliotheek vinden diverse spreekuren plaats, ter informatie van onze bezoekers. 
Raadpleeg onze agenda voor de exacte data en tijden. Een greep uit ons aanbod: 

Spreekuur Sociaal Plein

Het Sociaal Plein is dé plek waar inwoners uit de wijk terecht kunnen met vragen over welzijn, zorg en inkomen.

Het inloopmoment Sociaal Plein van Partners In Welzijn is elke dinsdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur in Bibliotheek Ligne op de 2e verdieping.

Inloopspreekuur Juridisch Loket

Het Juridisch Loket helpt met bijna alle mogelijke juridische vragen. Bijvoorbeeld over ontslag en contracten, maar ook over echtscheidingen en alimentatie.

Er is iedere dinsdag een jurist van Het Juridisch Loket aanwezig in Bibliotheek Ligne Sittard van 13:30 en 15:30. Je kunt hier terecht zonder afspraak. 

Spreekuur CDL in Beek bij Seniorweb cursussen

Wil je graag een cursus volgen van Seniorweb? Een vrijwilliger van CDL kan helpen ter ondersteuning voor mensen die vastlopen in een cursus of vragen hebben.

Op maandag tussen 10:00 en 12:00 uur houdt het Computer Doe en Leercentrum Beek wekelijks spreekuur in bibliotheek Beek. 

Gratis belastingspreekuren

De belastingspreekuren vinden jaarlijks plaats. De wijze waarop deze volgend jaar vorm gaan krijgen worden via onze website bekend gemaakt. Lees hier meer.

Koffie met Taal

Tijdens dit spreekuur wordt er samen gekeken naar wat iemand wil leren en verwijzen we zo nodig door naar scholing en training bij de partners in het (Digi)Taalhuis.

Het spreekuur vindt plaats elke donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in Bibliotheek Ligne op de 2e verdieping.

Wegwijs naar werk

Ben je op zoek naar werk of naar ander werk dan is de netwerkbijeenkomst 'Wegwijs naar werk' iets voor jou.

Je kunt bij ons terecht elke eerste dinsdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur. Afwijkende dagdelen en tijdstippen zijn in de agenda te lezen.