Kom de wereld ontdekken!

Wij nodigen je uit om de wereld te komen ontdekken. Loop eens binnen bij de bibliotheken van De Domijnen in de Westelijke Mijnstreek en Echt-Susteren. En duik in een tijdschrift of een krant, verdwaal in een boek en pak meteen een expositie mee. Zo gaat er een wereld voor je open. Je bent ook van harte welkom als je geen lid bent.

Onze schatkamer

Zoek je antwoord op een bepaalde vraag? Maak dan gebruik van onze schatkamer vol informatie, al dan niet digitaal. Ook handig: internet en wifi zijn gratis in alle vestigingen. Of volg een boeiende cursus of workshop.

Ons aanbod

Je vindt een groot aanbod aan romans en jeugdboeken in diverse genres, grootletterboeken, luister- en meeleesboeken, daisy-rom’s, tijdschriften, dagbladen, dvd’s, informatieve boeken, databanken, talencursussen en themakoffers. In onze vestiging in Sittard, gevestigd in Ligne, kun je ook gebruikmaken van de collectie van Zuyd Hogeschool.