; Tekstverslaafd

Open Podium 'Tekstverslaafd'

'Tekstverslaafd', een Open Podium met het initiatief om taal weer meer op de kaart te zetten in de gemeente Sittard-Geleen en omstreken.

Praktische informatie

Waar: Poppodium Volt (Café gedeelte)
Wanneer: zie de agenda hiernaast
Inloop: Vanaf 19.30 uur (Met voorprogramma)
Open Podium: Vanaf 20.00 uur
Voor wie: Iedereen met een liefde voor taal en tekst
Tickets: Entree is gratis. Om aantallen te managen, vragen we bezoekers en performers wel om een ticket te bestellen. Tickets kun je via de link hierboven bestellen.

Wil je voordragen? Meld je dan aan als spreker, dan nemen we je mee in de selectie voor het eerste deel vóór de pauze.

Niet geselecteerd? Niet getreurd! Meld je dan tijdens de pauze aan voor de grabbelton en maak kans om in het tweede gedeelte alsnog het podium te pakken!

Het zou mooi zijn om het podium te delen met zo veel mogelijk (lokaal) talent. 

Delen wordt zeer gewaardeerd, spread the word! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
 
Heb je vooraf al vragen? Neem dan contact met ons op via serviceloket@dedomijnen.nl

Agenda


Wat is 'Tekstverslaafd'?

Tekstverslaafd is een open podium voor iedereen die zich, in welke vorm dan ook, met taal bezighoudt. Iedereen krijgt een podium, een plek om je talent te delen met de buitenwereld. Of je nu gedichten schrijft, rijmend of niet-rijmend, korte verhalen, proza, spoken word, liedjes, hiphop of elke andere vorm van taal: we vinden elkaar in onze gemeenschappelijke liefde voor taal en tekst.
 
We kijken niet naar leeftijd, naar ervaring, naar stijl. Nee, we luisteren met respect naar datgene wat jij geschreven hebt.  Heb je nog nooit voorgedragen? Geen probleem, zie dit als een podium waar je eindelijk die kans krijgt! En heb je al 50 jaar ervaring? Ook geen probleem, deel een stukje van die ervaring met de rest. Het doel is om te leren en inspireren. 
 
Ga je liever op de muzikale tour, dan staat er een elektrische piano, gitaarversterker en microfoon voor je klaar. Begeleid je jezelf op gitaar, neem deze dan zelf mee.

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door o.a.

Gemeente Sittard-Geleen

Bibliotheek De Domijnen

Serviceloket Cultuurparticipatie

DichterbijDrik