Welkom, we zijn live!

Gepubliceerd op: 19 oktober 2022 08:00

Welkom, we zijn live!

Je ziet het goed. Bibliotheek De Domijnen heeft een nieuw logo en een nieuwe website. Compleet met een nieuw, fris ontwerp en een verbeterde indeling. We vertellen je graag wat de belangrijkste veranderingen zijn. Dan vind je meteen weer je weg op onze site.

We hebben ons best gedaan de website zo in te richten dat jij makkelijker de informatie kan vinden die je zoekt en een beter overzicht krijgt van onze collectie en diensten. Hieronder lichten we de menuknoppen toe: 

Agenda

Hier vind je de nieuwe agenda. We hebben een nieuwe webshop voor onze spreekuren, bijeenkomsten, workshops en andere activiteiten. Je kunt zoeken op categorieën, locaties, tags en op zoektermen. 

Lezen

Hier vind je alles wat met lezen en luisteren te maken heeft. Zoek je iets? Maak dan gebruik van de catalogus. Deze is nog even gebruiksvriendelijk maar ook in een nieuw jasje. Inspiratie nodig? Blader dan door onze genres. Zien wat nieuw is? Bekijk de aanwinsten. 

Ook vind je hier de collectie van Zuyd Hogeschool, online kranten en tijdschriften, bestel wetenschappelijke boeken, leen e-books en luisterboeken, maak gebruik van onze de digitale collectie (databanken) en krijg leestips voor mensen met een beperking. 

Leren

Hier vind je alles wat te maken heeft met leren. Dus online cursussen, computercursussen, Nederlands leren, hulp bij het zoeken van werk, alle spreekuren en Lezen voor de lijst. Ook vind je hier de databanken terug. 

Jeugd

Hier vind je alle tips voor de leeftijden 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-18 jaar. (Voor)leestips, voorleesfilmpjes, nieuwe boeken, mediaopvoeding, tips voor werkstukken en spreekbeurten, digitale collectie (databanken) en tips voor kinderen met dyslexie.  

Service

Hier vind je alle informatie over de abonnementen, de contactgegevens en antwoord op de veel gestelde vragen.  

Locaties

Hier vind je alle informatie rondom de locaties. Dus de openingstijden, contactgegevens, routebeschrijving (Google Maps link), sluitingsdagen, overige informatie en per locatie een agenda voor jeugd en volwassenen. 

Educatie

Hier vind je informatie over het aanbod van de Educatie-afdeling van De Domijnen.  

Footer

Onder ‘Actueel’ vind je alle nieuwsberichten en de nieuwsbrief. Onder ‘Bibliotheek’ vind je de ‘Over ons’, ‘Vrijwilligers’ en ‘Vacatures’ pagina’s.  


Laat je horen!

Heb je vragen? Heb je nog een tip of mis je nog iets?  Kom je een link tegen die niet werkt? Of vind je de nieuwe site mooi? Dan horen we het graag van je! Stuur een mail naar bibliotheek@dedomijnen.nl